ENDO1.jpgENDO2.jpgENDO3.jpgENDO4.jpg
U heeft een verwijzing

U bent verwezen naar Endopraktijk Groningen. Uw tandarts stuurt u door. U heeft het advies gekregen een wortelkanaalbehandeling uit te laten voeren. Hoe regelt u het verder?

Eerste onderzoek
Heeft uw tandarts de verwijsbrief aan ons opgestuurd? De endodontoloog beoordeelt wanneer u moet worden opgeroepen. Wij nemen contact met u op om een afspraak voor een eerste onderzoek te maken.
Heeft u de verwijsbrief meegekregen? Neem dan contact met ons op. Wij noteren uw gegevens en bellen u terug om een eerste afspraak te maken.

Uitnodigingsbrief
Datum, tijdstip en locatie van het eerste onderzoek vindt u in de uitnodigingsbrief, die we u toesturen. Bij de brief zit een gezondheidsvragenlijst. Lees de brief goed door, vul de vragenlijst in en stuur deze uiterlijk een week vóór uw eerste afspraak terug.

Onderzoek
Tijdens het eerste onderzoek bekijken we wat we voor u kunnen doen. Ook krijgt u een overzicht van de kosten. Dit bespreken we met u. Als u akkoord gaat, kunt u afspraken maken voor de behandeling.

Behandeling
Lees meer over de wortelkanaalbehandeling.

Verwijzing nodig?
Meestal verwijst uw tandarts u door voor een wortelkanaalbehandeling. Maar u heeft niet altijd een verwijzing nodig, zoals voor een second opinion.

050 313 00 64

maandag:
08.00 - 16.00 uur

dinsdag:
08.00 - 16.00 uur

donderdag:
08.00 - 16.00 uur

info@endopraktijkgroningen.nl

Adres

Ubbo Emmiussingel 17
9711 BB Groningen

© 2023 Endopraktijk Groningen. Alle rechten voorbehouden.
website gemaakt door Ton Ensing / EigenZinnig
hosting: EigenZinnig